HD Mini Adult 1kg

44.00 kn

Opis

Happy Dog Supreme Mini Adult je hrana za male pse koja sadrži 26% visokoprobavljivih proteina najbolje kvalitete i 14% masti s esencijalnim nezasićenim omega-3 i omega-6 masnim kiselinama iz visokokvalitetnih životinjskih i biljnih izvora. Posebna receptura s jedinstvenim “Happy Dog Supreme Life Plus” konceptom s prirodnim sastojcima i prilagođenom veličinom briketa je savršena za sve odrasle pse do 10 kg težine. Energetski sadržaj je prilagođen za pse koji se dnevno kreću dva do tri sata. Happy Dog Natural Life Concept nudi optimalnu podršku metabolizmu kroz odabrane prirodne proizvode kao što su jabuka, odabrano bilje, lanene sjemenke i elementi u tragovima. Osigurajte vašem psu zdravlje s pomoću holističke hrane. Jedinstveni recepti za optimalnu vitalnost vašeg ljubimca.
Prehrana prezasićena mastima i bjelančevinama i nedostatak kretanja su česti uzrok kroničnih bolesti kod pasa. Happy Dog Supreme Mini Adult u pregledu:

potpuna hrana za pse
vrhunska suha hrana: za pse malih pasmina do 10 kg i štenad
proizvedena u Njemačkoj: sirovine lokalnih poljoprivrednika
izvrsni recepti: svestrani i uravnoteženi sastojci za dobrobit vašeg ljubimca
Happy Dog Natural Life Concept za kompletnu sveobuhvatnu njegu
hrana usmjerena na prirodne prehrambene potrebe

Happy Dog Supreme Fit & Well – više za dobrobit Vašeg psa!

Podrobne informacije o jedinstvenom “Happy Dog Supreme Life Plus” konceptu:

Osim svog plijena vuk u divljini ima širok izbor razne hrane koju će jesti instinktivno. Znanstveno je dokazano da “Happy Dog Life Plus” koncept imitira prirodu na idealan način pružajući psu odličnu kombinaciju hranjivih tvari za zdravlje:

Laneno sjeme s omega-3 i omega-6 masnim kiselinama za kožu i krzno
Fermentirane žitarice s prirodnom mliječnom kiselinom i metabolički aktivnim enzimima za zdrav imunološki sustav
Prirodni silicij – fosilne alge za jake kosti i zglobove
Elementi u tragovima s visokim biološkom raspoloživosti za optimalan metabolizam
Jabuka s prirodnim vlaknima koja sadrži pektin za optimalan probavni sustav
Pažljivo odabrano bilje s eteričnim uljima važnima za probavni sustav
Zelenousna školjka: sadrže glukozamin i kondroitinS ovom hranom će organizam životinje imati koristi u cjelosti – od jakog imunološkog sustava do zdravog krzna. Poseban proces proizvodnje te izvanredni sastojci visoke kvalitete omogućavaju Vašem psu odlično zdravlje. Sve vrste Happy Dog hrane možete miješati ili naizmjence davati odraslim psima. Ova pseća hrana je vrlo ukusna i lako probavljiva što je čini posebno prikladnom za osjetljive pse.
Happy Dog hrana za pse se proizvodi u bavarskom obiteljskom poduzeću od najboljih sirovina. Posebnost hrane čini pažljivo sastavljena raznolikost prirodnih sastojaka. Happy Dog koristi sirovine domaćeg podrijetla i tako osobno jamči za sigurno podrijetlo prirodnih sastojaka. Proizvodi sadrže samo kvalitetne proteine kombinirane s vrijednim karakteristikama trava. Na ovaj način pas dobiva hranu koja mu je potrebna. Jedinstvene recepture za zdravlje i vitalnost vašeg psa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HD Mini Adult 1kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu