HD supreme hrana za pse Baby i Junior Mini 4kg

165.00 kn

Opis

Happy Dog Supreme Mini Baby je suha hrana koja je svojom recepturom posebno prilagođena posebnim potrebama štenaca i mladih pasa malih pasmina s odraslom težinom od do 10 kg. Posebno je namijenjena prehrani od četvrtog tjedna do 12. mjeseca života. Upravo u prvim tjednima i mjesecima je uravnotežena i potpuna hrana važna kao temelj za zdravi razvoj. Ova suha hrana stoga sadrži kvalitetnu perad i aromatski losos kao izvore glavnog proteina. S ukupnim udjelom od 29% životinjskih bjelančevina, ova hrana donosi dovoljno energije. Zahvaljujući probavljivoj recepturi ova hrana je namijenjena i prehrani osjetljivih štenaca malih pasmina. Zelenousna školja sadrži vrijedne hranjive tvari i uravnotežen, prirodan sastav pruža vašem mladom četveronožnom ljubimcu sve što je potrebno na početku zdravog i aktivnog života.

Happy Dog Natural Life Concept nudi optimalnu podršku metabolizmu zahvaljujući odabranim prirodnim sastojcima kao što su jabuka, odabrano bilje, lanene sjemenke i elementi u tragovima. Ovi sastojci mogu holistički podržati cijeli organizam vašeg mladog četveronožnog ljubimca – od ojačanog imunološkog sustava do zdravlja kože i dlake. Meso zelenousne školjke također sadrži vrijedne hranjive tvari.

Happy Dog Supreme Mini Baby & Junior u pregledu:
potpuna hrana za štence i mlade pse malih pasmina između 4 tjedna i 12 mjeseci
idealna čak i za osjetljive mlade pse
29% udio proteina: probavljiva perad i pikantni losos kao kvalitetni izvori energije
novozelandska zelenousna školjka: bogata glukozaminom i kondroitinom, za potporu zglobova i hrskavice
uravnotežena i potpuna za sprječavanje nedostataka u prehrani
ugljikohidrati bez glutena: za najbolju iskoristivost i laku probavljivost
Happy Dog Natural Life Concept: nudi optimalnu i prikladnu potporu metabolizmu korištenjem prirodnih proizvoda s funkcionalnim karakteristikama i tvarima, za cjelovitu opskrbu organizma pasa, od pojačane imunološke obrane do zdravlja kože i krzna:
jabuka: s prirodnim, pektinskim balastnim tvarima za optimalnu probavu
sjemenke lana: imaju posebno visoki udio omega 3 i omega 6 masnih kiselina, za zdravu kožu i sjajno krzno
elementi u tragovima: s važnim metaboličkim funkcijama i visokom biološkom raspoloživosti
odabrano bilje: s kvalitetnim eteričnim uljima za želudac i crijeva
s izrazito zdravom zelenousnom školjkom
Happy Dog hrana za pse se proizvodi u bavarskom obiteljskom poduzeću od najboljih sirovina. Posebnost hrane čini pažljivo sastavljena raznolikost prirodnih sastojaka. Happy Dog koristi sirovine domaćeg podrijetla i tako osobno jamči za sigurno podrijetlo prirodnih sastojaka. Proizvodi sadrže samo kvalitetne proteine kombinirane s vrijednim karakteristikama trava. Na ovaj način pas dobiva hranu koja mu je potrebna. Jedinstvene recepture za zdravlje i vitalnost vašeg psa.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HD supreme hrana za pse Baby i Junior Mini 4kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu